AFSLUITING TWEEDE SIMG LEERGANG

9 May 2014

De opleiding SIMG werd afgesloten met een gevarieerd programma, waarin Rik Maes met een filosofische bril naar informatie kijkt. Stephan Steinmetz geeft de cursisten tips mee, die hij heeft opgedaan tijdens het jarenlang helpen van zijn buurvrouw met gemeentelijke post. In het avondprogramma spreken we Peter Wouters, die naast zijn ervaringen als CIO van de gemeente Groningen, een presentatie geeft over non-verbale communicatie.

 

Op vrijdag wordt de opleiding afgesloten met een netwerksamenkomst met de eerste leergang van de SIMG opleiding. Illusionist Tilman Andris neemt ons daarbij mee in de filosofie van het bediegen. Na afloop drinken we samen een glaasje Cava en kijken terug op een zeer geslaagde opleiding.

 

 

Please reload

RECENTE POSTS

September 30, 2019

August 26, 2019

Please reload