KUNSTENAAR GEERT MUL EN BIG DATA

21 Sep 2015

Afgelopen weekend vond de onthulling plaats van Geert Mul's laatste sculptuur: Cloud_10^34 in het nieuwe gebouw van Deloitte in Amsterdam. Geert is een kunstenaar die werkt op basis van databases en big data waar hij middels algoritmen betekenis aan ontleent door het in allerhande vormen hercombineren van visuele beelden. Deze algoritmen genereren autonoom bij elkaar horende beelden op basis van correlatie en associatie, met vaak verrassende effecten. AI&M is verheugd dat we in diverse programma's met Geert kunnen samenwerken.  

 

http://geertmul.nl

 

​Update: in oktober 2015 heeft Geert Mul de FIAT/IFTA prijs gewonnen voor 'Most Innovative Use of Archive'.

 

 

 

Please reload

RECENTE POSTS

September 30, 2019

August 26, 2019

Please reload