top of page

AI&M OP LOCATIE


​​

Voor informatieprofessionals van de lokale overheid organiseert AI&M een leergang in samenwerking met VIAG, de beroepsorganisatie voor personen werkzaam in de lokale overheid op het gebied van ICT. De bijeenkomsten vinden plaats op twee locaties, die op totaal verschillende wijze inspirerend en prikkelend zijn.

In Utrecht zijn we te gast in het gebouw van Creative Valley bij Youmeet. Hier zijn voor alle fases van het creatieve proces aparte ruimtes ingericht. Van brainstorm tot intiem overleg over kleine opdrachten; van een designlab tot reflectieruimte. Daarnaast wordt de inwendige mens ook tevredengesteld met de (inmiddels) legendarische huisgemaakte koeken.

Met de deelnemers uit het zuiden komen we in een geheel andere sfeer samen. De Verkadefabriek in 's-Hertogenbosch straalt nog steeds de industriële geschiedenis uit van het gebouw waar "de meisjes van Verkade" tot 1993 frou-frou’s en café-noirs maakten. Het complex is in 2002 grondig verbouwd en wordt tegenwoordig gebruikt als cultureel complex voor theater, film en horeca. De leergang VIAG waant zich ook hier in een inspirerende omgeving.


bottom of page