top of page

STRATEGISCH

INFORMATIEMANAGEMENT

VOOR GEMEENTEN (SIMG)

Deze tijd van digitale transformatie vraagt om nieuwe manieren van denken en van managen: niet het “beter dan gisteren”, maar het “voorbereiden voor morgen” is aan de orde. Om daadwerkelijk te kunnen bijdragen aan deze business transformatie, dienen informatieprofessionals hun strategisch potentieel en hun innoverend vermogen te verhogen. De opleiding Strategisch Informatiemanagement voor Gemeenten (SIMG) biedt u hiervoor in kort bestek noodzakelijke handvatten. 

De opleiding leert u het strategisch belang van informatie en ICT scherper in te zien en te verwoorden. Ze verruimt uw denkkaders, zodat u als volwaardig strategisch gesprekspartner binnen uw gemeente kunt functioneren. Na afloop bent u in staat om de innovatieve kracht van informatie en ICT volop te helpen benutten. 

Uitgebreide informatie over de SIMG opleiding treft u in de brochure. Inschrijven voor de opleiding kan via het inschrijfformulier.

 

In 2023 staat weer een nieuwe start in de planning, mits er voldoende aanmeldingen zijn. Data hiervoor zijn als volgt:

1: donderdag 13 april 2023

2: donderdag 11 mei 2023

3: donderdag 8 juni 2023

4: donderdag 6 juli 2023

5: donderdag 21 september 2023 

6: donderdag 19 oktober 2023

Stuur een berichtje naar info@ienm.nl als u op de hoogte gehouden wil worden van de komende startdata of meer informatie wenst.

bottom of page