LEREN VAN DIVERSITEIT

& INNOVATIE

      Zie verder over

      Leren van Diversiteit & Innovatie:

 

PRAKTISCHE INFORMATIE 

De bijeenkomsten vinden, door de coronabeperkingen ingekort, plaats van 17.00 uur tot 19.00 uur (met zo mogelijk gelegenheid tot naborrelen).

 

Locatie:
afhankelijk van de evolutie van de corona beperkingen, bij de Academy for Information & Management (Nieuwe Prinsengracht 39, Amsterdam), bij Zoku (Weesperstraat 105, Amsterdam) of online.
 

Kosten voor deelname aan het programma:

  • Voor alumni van een AI&M-programma: € 1.150,- 

  • Voor leden KNVI: € 1.350,- 

  • Voor overige deelnemers: € 1.550,- 

Deze prijzen zijn exclusief BTW en exclusief verblijfsarrangement voor het weekend in juni 2021. De kosten voor het weekend worden apart gefactureerd. De bedragen zijn inclusief deelname aan alle activiteiten van het programma, toegang tot het tussentijds discussieforum en de catering. Inschrijven voor een deel van het programma is niet mogelijk. 

 

AANMELDING

Inschrijven kan door het aanmeldingsformulier online in te vullen.

PE PUNTEN

Deelname aan het programma Leren van Diversiteit & Innovatie levert voor informatieprofessionals 8 PE punten op, of 12 PE punten inclusief het afsluitende weekend. Dit is vastgesteld conform de normering van KNVI.

 

DATA LEERGANG 2020-2021

1: Dinsdag 15 december 2020

2. Dinsdag 2 februari 2021

3. Dinsdag 2 maart 2021

4. Dinsdag 6 april 2021

5. Dinsdag 18 mei 2021

Afrondend weekend: zaterdag 19 en zondag 20 juni 2021 (Het weekend start op zaterdag om 09:30u en eindigt op zondag om 16u)

In september 2021 zal de volgende leergang starten, mits er voldoende aanmeldingen zijn.

TESTIMONIAL
KLAAS BRONGERS

 

Voor de open blik en mijn persoonlijke groei volg ik de leergang “Leren van Diversiteit & Innovatie”. Sprekers van buiten het vakgebied maken dat ik me bewust wordt van nieuwe zienswijzen. Zij inspireren mij met begrippen als “signatuur van een professional”, “wat is realiteit” en “hoe blijf je bij je identiteit”.

 

De samenstelling van de groep zorgt er voor dat in een vertrouwelijke en warme omgeving de vertaalslag naar het eigen vakgebied wordt gemaakt. Dat maakt dat de bijeenkomsten voor mij momenten van bezinning en verwondering zijn en toepasbare handreikingen opleveren. Het afrondende weekend van de leergang is een ware apotheose. Door daar samen met je partner aan deel te nemen krijgt dit cultureel ingestoken weekend extra waarde.

Klaas Brongers

 

Partner en Board Member bij
Bureau voor Management & ICT (BvMI)

 

Deelnemer Leren van Diversiteit & Innovatie