top of page

LEREN VAN DIVERSITEIT

& INNOVATIE

      Zie verder over

      Leren van Diversiteit & Innovatie:

 

PRAKTISCHE INFORMATIE 

De bijeenkomsten beginnen om 17.30 uur en worden afgerond met een diner, mits de corona-beperkingen dit toestaan. Het diner eindigt omstreeks 21 uur. Het diner is een uitstekend moment voor napraten, het leggen van contacten, het terugblikken op vorige sessies, etc. 


Bijeenkomsten vinden fysiek plaats bij afwisselende locaties in de omgeving van Amsterdam of online, als de corona-maatregelen dat voorschrijven.
 

Kosten voor deelname aan het programma:

  • Voor alumni van een AI&M-programma: € 1.750,- 

  • Voor leden KNVI: € 1.950,- 

  • Voor overige deelnemers: € 2.250,- 

Deze prijzen zijn exclusief BTW en exclusief verblijfsarrangement voor het weekend in juni 2023. De kosten voor het weekend worden apart gefactureerd. De bedragen zijn inclusief deelname aan alle activiteiten van het programma, toegang tot het tussentijds discussieforum en de catering. Inschrijven voor een deel van het programma is niet mogelijk. 

 

AANMELDING

Inschrijven kan door het aanmeldingsformulier online in te vullen.

PE PUNTEN

Deelname aan het programma Leren van Diversiteit & Innovatie levert voor informatieprofessionals 8 PE punten op, of 12 PE punten inclusief het afsluitende weekend. Dit is vastgesteld conform de normering van KNVI.

PE punten

DATA LEERGANG 2022-2023

1: dinsdag 18 oktober 2022

2: dinsdag 8 november 2022

3: dinsdag 13 december 2022

4: dinsdag 17 januari 2023

5: dinsdag 14 februari 2023

6: dinsdag 21 maart 2023

7: dinsdag 18 april 2023

8: dinsdag 16 mei 2023

Weekend: Zaterdag 17 & zondag 18 juni 2023 (Het weekend start op zaterdag om 09:30u en eindigt op zondag om 16u)

In oktober 2023 zal de volgende leergang starten, mits er voldoende aanmeldingen zijn.

TESTIMONIAL
KLAAS BRONGERS

 

Voor de open blik en mijn persoonlijke groei volg ik de leergang “Leren van Diversiteit & Innovatie”. Sprekers van buiten het vakgebied maken dat ik me bewust wordt van nieuwe zienswijzen. Zij inspireren mij met begrippen als “signatuur van een professional”, “wat is realiteit” en “hoe blijf je bij je identiteit”.

 

De samenstelling van de groep zorgt er voor dat in een vertrouwelijke en warme omgeving de vertaalslag naar het eigen vakgebied wordt gemaakt. Dat maakt dat de bijeenkomsten voor mij momenten van bezinning en verwondering zijn en toepasbare handreikingen opleveren. Het afrondende weekend van de leergang is een ware apotheose. Door daar samen met je partner aan deel te nemen krijgt dit cultureel ingestoken weekend extra waarde.

Klaas Brongers

Klaas Brongers

 

Partner en Board Member bij
Bureau voor Management & ICT (BvMI)

 

Deelnemer Leren van Diversiteit & Innovatie

bottom of page