top of page

EFFECTIEVE STRATEGIE IMPLEMENTATIE:

PRAKTISCHE INFORMATIE

Zie verder over de leertafel Effectieve Strategie Implementatie: 

DATA

De leertafel Effectieve Strategie Implementatie zal in het najaar van 2015 starten. De bijeenkomsten vinden maandelijks plaats. De exacte data worden zo snel mogelijk gecommuniceerd.

LOCATIES

 • Academy for Information & Management, Nieuwe Prinsengracht 39
  1018 EG Amsterdam

 • Kloosterhotel ZIN
  Boxtelseweg 58
  5261 NE Vught

 • Boordhuys
  Boord 37
  5674 NB Nuenen 

 

Al deze locaties zijn geschikt voor actieve werkvormen en bieden bovendien een ontmoetingsplaats voor academici en professionals uit de overheid en het bedrijfsleven.

Academy for

Information & Management

Kloosterhotel Zin

vergaderzaal Boordhuys

KOSTEN VOOR DEELNAME 

De prijs voor deelname aan de Leertafel Effectieve Strategie Implementatie bedraagt € 7.500 per deelnemer excl. BTW. Dit bedrag is inclusief opleidingsmateriaal, toegang tot een elektronische leeromgeving en eten en drinken tijdens de bijeenkomsten. Daarnaast zijn 2 dagen begeleiding inbegrepen door ervaren adviseursdie u helpen bij de toepassing van de inhoud van de leertafel in uw organisatie.

 

INSCHRIJVING

U schrijft zich in door het aanmeldingsformulier in te vullen en op te sturen naar het (e-mail)adres van de Academy for Information & Management.

 

MOGELIJKHEDEN VOOR IN-COMPANY LEERTAFEL

U kunt de Leertafel Effectieve Strategie Implementatie ook in-company afnemen. Aan een in-company leertafel kunnen maximaal 15 mensen deelnemen. De kosten van een in-company leertafel bedragen € 50.000,- (excl. BTW). Dit bedrag is inclusief opleidingsmateriaal, toegang tot een elektronische leeromgeving en een dag begeleiding van de groep per bijeenkomst. Het bedrag is echter exclusief verblijfs- en arrangementskosten. Er wordt aangenomen dat u zelf verblijf en arrangement verzorgt.

bottom of page